Den største forskel mellem det røde og det grønne spidskål er farven. Men når det så er sagt, så har den røde spidskål ofte lidt finere blade og en lidt mildere smag
end det grønne. Røde spidskål dyrkes på samme måde som grønne spidskål. Og de er ligeså krævende og tørstige som de andre kålhoveder. De elsker den fede muldjord og har brug for masser af vand, hvis de skal vokse sig store og stærke. Det allerbedste ved den røde spidskål og spidskål generelt, er den sprøde konsistens og de fine blade. I modsætning til nogle af de mere grove kålhoveder egner spidskålen sig perfekt i rå salater. Dampet eller blancheret let. Men husk, der skal stadig være lidt bid – det er det, som gør spidskålen så lækker.
Set på Torvet
Hollandske Rosenkål
Tyrkiske Friske Figner
Fra Canada er der Kirsebær i 5 kg. ks. 28/mm
Fra Danmark : Drueagurker, Asier samt Clara Friis Pærer